PRODUCT1}

Mountain Equipment Quiver Jacket velikost XXL barva lapis blue

Oblíbený produkt Mountain Equipment Quiver Jacket velikost XXL barva lapis blue od producenta za akční cenu 14 239 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Do týdne
11 990 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Quiver jacket je hardshell bunda navržená přímo pro skitouring a skialpinismus. Je vyrobená z třívrstvého materiálu GORE-TEX® Pro 30D, který je poměrně tenký a lehký, ale zároveň dostatečně odolný i pro nošení batohu. Lyžování je uzpůsobena kapuce, která je kompatibilní s lyžařskou přilbou a bunda má odnímatelný pás proti sněhu. Bunda má dvě velké vnější kapsy, které pojmou i rukavice a jsou přístupné i se sedákem. Hardshell bundy Mountain Equipment jsou šity pomocí hladkých švů, to znamená, že z vnější strany bundy nejsou vidět žádné nitě. Takto ušitá bunda vydrží mnohem déle, protože se švy nedřou o batoh, skálu atd. Specifikace Hmotnost: 450 g Materiál: 3-vrstvý GORE-TEX® Pro 30D Vodní sloupec: 28000 mm Prodyšnost: 25000 g/m²/24 h Kapuce Super Alpine HC Ski hood – kompatibilní s lyžařskou přilbou, nastavitelná tak, aby seděla i bez přilby Alpine Fit – střih vhodný pro skialpinismus a jiné náročné aktivity, kde je potřeba volnost pohybu, tvarované rukávy Odnímatelný pás proti sněhu Dvoucestný centrální zip YKK® Aquaguard® 2 velké kapsy řezané laserem, 1 vnitřní síťovaná kapsa. Odvětrání v podpaží pomocí dlouhých zipů Zkosené konce rukávů se stahováním na suchý zip Stahování spodního okraje bundy - samostatná šňůrka pro stahování přední a zadní části, aby nehrozilo zachycení do karabinyVybírejte to nejlepší u nás. Neplaťte jinde víc, než musíte.

Popis produktu Mountain Equipment Quiver Jacket velikost XXL barva lapis blue

    • Výrobce: Mountain Equipment
    • Cena: 12 625,00 Kč
    • Velikost: XXL
    • Barva: lapis blue

Podobné produkty

Mountain Equipment Quiver Jacket velikost XXL barva lapis blue

Další produkty od výrobce

Mountain Equipment

Mountain Equipment Quiver Jacket velikost XXL barva lapis blue od populární značky Mountain Equipment - toto zboží si můžete zakoupit v sezónní slevě za 14 239 Kč. Čekáme, že tahle nabídka se zařadí mezi bestsellery. Populární nabídka se vrátila, balné a poštovné nehradíte u objednávek nad Kč. Pokud budete spokojeni, doporučte nás prosím svým známým.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Česká pošta - 99 Kč
  • GLS - 99 Kč
  • PPL - 119 Kč
Platba

  • Dobírka - 30 Kč
  • Osobní převzetí na prodejně - 19 Kč
  • Platba kartou online
  • Platba převodem na účet