PRODUCT1}

Osprey Exos III 48 velikost S/M barva tungsten grey

Top produkt Osprey Exos III 48 velikost S/M barva tungsten grey od společnosti za přívětivou cenu 4 949 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
5 210 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Batoh Exos třetí generace nabízí inovativní řešení pro úpravu délky zad, kterou lze nastavit na 4 různé velikosti pomocí háčků. Batoh je vyroben ze 100 % recyklovaného materiálu - 100D High Tenacity Nylon. Zádový systém AirSpeed™ 3D odpružení batohu při chůzi, a proto se budete cítit komfortně i při plně naloženém batohu. Odvětrávací síťovina je silná, ale zároveň neponičí oblečení. Batoh je možné využít i bez vrchlíku díky patentovanému zavírání FlapJacket™. Poměr váhy a vybavení batoh nadchne všechny, kteří počítají každý gram, ale nechtějí přijít o komfort. Dvě kapsy na bederním páse, dvě kapsy ze síťoviny na každé straně batohu, jedna kapsa ze síťoviny na přední straně batohu a dvě kapsy na zip ve víku batohu. V případě potřeby lze uchytit k batohu karimatku díky nastavitelným popruhům. Trekové hole můžete připevnit i během chůze pomocí vychytávky Stow-on-the-Go™. Specifikace: hmotnost: 1,3 kg rozměry: 80 x 36 x 30 cm materiál: 100D High Tenacity Nylon Ripstop Recy BSAPP C0 výškově nastavitelný zádový systém odvětraný zádový systém AirSpeed™ (včetně bederního pásu) kapsička na zip na obou stranách bederního pásu kompatibilní s vodními rezervoáry Osprey Hydraulics™ a Hydraulics™ LT (extra prostor) možnost sejmutí vrchlíků a následně zavírání FlapJacket™ vrchní plnění poutka na cepín s horním uchycením Stow-on-the-Go™ systém uchycení trekových holí nouzová píšťalka součástí spony hrudního popruhu strečová přední kapsa a další 2 na bocích kompresní popruhy nastavitelné a odnímatelné popruhy na čelní uchycení klasické karimatky Velikosti: aplikace Osprey Pack Sizer (zdarma) S/M - velikost zad 43 - 50,5 cm L/XL - velikost zad 48 - 58,5 cmU nás najdete pouze produkty prověřených prodejců, Nakoupit a ještě ušetřit, co si víc přát.

Popis produktu Osprey Exos III 48 velikost S/M barva tungsten grey

    • Výrobce: Osprey
    • Cena: 4 969,00 Kč
    • Velikost: S/M
    • Barva: tungsten grey

Podobné produkty

Osprey Exos III 48 velikost S/M barva tungsten grey

Další produkty od výrobce

Osprey

Osprey Exos III 48 velikost S/M barva tungsten grey pocházející od značky Osprey - toto zboží si můžete nechat dodat v časové omezené slevě za 4 949 Kč. Ve slevě nabízíme nepřeberné množství dalších položek. Při objednávce nad Kč získáte DOPRAVU ZDARMA. Pokud budete spokojeni, doporučte nás prosím svým známým.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Česká pošta - 99 Kč
  • GLS - 99 Kč
  • PPL - 119 Kč
Platba

  • Dobírka - 30 Kč
  • Osobní převzetí na prodejně - 19 Kč
  • Platba kartou online
  • Platba převodem na účet