PRODUCT1}

Hanwag Banks GTX barva asphalt/asphalt velikost 8 UK

Velmi žádaný produkt, Hanwag Banks GTX barva asphalt/asphalt velikost 8 UK od kvalitní značky nyní za cenu 5 839 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Do týdne
5 710 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

V botách Banks je prostě radost chodit. Jsou vyrobeny z kvalitní nubukové kůže s hodnocením LWG (Leather Working Group) – certifikace, která zaručuje nejen mimořádně kvalitní kůži, ale také udržitelnou, ekologickou výrobu kůže. O 1,5 milimetru silnější klín z polyuretanové pěny v mezipodešvi poskytuje znatelně lepší tlumení nárazů a tak v nich nebude problém vyrazit i na delší trek. Banks jsou určen pro náročné túry v terénu od nižších horských pásem až po podhůří Alp a jednodušších chatových stezkách. K tomu všemu mají podšívku GORE-TEX, která udržuje nohy spolehlivě v suchu. Boty jsou tvarované, aby poskytovaly co největší pohodlí. Mírně rozšířená špička zaručí dostatek prostoru a ergonomická pata znamená maximum pohodlí a dobrou fixaci. Pro hladkou chůzi byla zvolena podešev z vibramu, konkrétně Vibram® Endurance Pro, která poskytuje vysoký komfort při chůzi v náročném terénu. Kůži boty je třeba dobře impregnovat a vyživovat, aby se zabránilo jejímu praskání a prodloužila se tak životnost boty. Vhodný na to bude například tento vosk. Jak na to se případně můžete dočíst v tomto podrobném článku. Vlastnosti a specifikace: nubuková kůže (certifikace LWG - zaručení kvalitní kůže, udržitelnost a ekologickou výrobu) podšívka Gore-Tex podešev Vibram® Endurance Pro lehce rozšířená špička silnější klín v mezipodešvi pro větší pohodlí vnitřní švy jsou otočené, pro delší výdrž boty vhodné pro tůry a treky v nižším terénu Parametry: Hmotnost: 1 250 g (pár vel. UK 8) Kategorie: A/BVýhodné ceny máme pro všechny zákazníky. Lepší nabídku už na trhu hledat nemusíte.

Popis produktu Hanwag Banks GTX barva asphalt/asphalt velikost 8 UK

  • Výrobce: Hanwag
  • Cena: 5 839 Kč
  • Barva: asphalt/asphalt
  • Velikost: 8 UK

Podobné produkty

Hanwag Banks GTX barva asphalt/asphalt velikost 8 UK

Další produkty od výrobce

Hanwag

Hanwag Banks GTX barva asphalt/asphalt velikost 8 UK od oblíbené značky Hanwag - tento artikl je tady pro vás za perfektní cenu 5 839 Kč. Ceny zboží a skladovou dostupnost neustále aktualizujeme. Utraťte minimálně Kč a DOPRAVU ZCELA ZDARMA máte v kapse. Přejeme vám příjemné nakupování.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Česká pošta - 99 Kč
  • GLS - 99 Kč
  • PPL - 119 Kč
Platba

  • Dobírka - 30 Kč
  • Osobní převzetí na prodejně - 19 Kč
  • Platba kartou online
  • Platba převodem na účet